Get Adobe Flash player
Facebook Image
Četvrtak
 17 Listopad 2019.

Aktualne utrke

No events found

10. kolo JPL 2019.

2019-JPL

Ljetu se bliži kraj. Zagrebačke ribice se polako vračaju doma.

Radni vikend je iza nas!

Subota.

Poreč - Vlado, Mato, Dinko i Zdravko su nastupili na utrci Cro cupa - 5k. Po "bazenskim" uvjetima, sva četvorica su otplivala, za njih u ovom trenutku, fenomenalna vremena - sva četvorica ispod 1:19. Vlado je apsolutno bio deseti! Za kraj treba pohvaliti i Zrinkinih 5k, s neto vremenom ispod 1:52h, Vesna je otpliva 5k za 2:07, isto kao i Krunoslav.

Malinska - Bruno je uspješno otplivao zahtjevnu utrku na 3k.

Nedjelja

Zagreb - Vlado, Mato, Luka, Zdravko, Zagrebački dio Matije, Dinko, Krešo i Predrag su zaplivali na 10. kolu JPL 2019. u skoro savršenim Jarunskim uvjetima.

Sukošan - Ana, Kristina i Anja su uspješno privele svoje utrke osvojivši cijeli komplet medalja (Anja - zlato, Ana - srebro, Kristina - bronca). Bravo! Bravo! Bravo!

 

Trešnju na šlag je na kraju dana, na Svjetskom juniorskom prvenstvu u plivanju, u utrci na 1500 slobodno, novim svjetskim juniorskim rekordom, postavio mladi plivač PK Jadran Franko Grgić. Posejdon ovim putem čestita Franku, njegovom treneru Mati Ružiću i Jadranu na ovom velikom postignuću!

 

Vratimo se mi, današnjoj Jarunskoj ligi.

Po dolasku na Jarun, ugodno iznenađenje nam je priredila tehnička služba Jaruna - naime, dočekale su nas nove, poboljšane stepenice.

2019-JPL

 

2019-JPL

 

U konkurenciji 30 plivača, u cilj je prvi, boljim završnim sprintom, uplivao Nikola Đurđević ispred "Mr. Incredible-sa" Vlade.

U prvih 11 ovog kola osim Vlade, doplivali su i Mato, Luka, Zdravko, Matija i Dinko.

 

Dok čekamo velike izazove i uzbuđenja koja su ispred nas idući tjedan, bacite pogled na aktualnu Rangolomku i Vremeplov.

Molio bi Vas da provjerite da li su Vam dobro upisana isplivana vremena i kategorije.

 

Rangolomka v.10

Vremeplov v.10

 

Za fotooko kao i uvijek do sada se pobrinula Dijana.

fotooko

 

 Vidimo se u nedjelju 01.09. na 11. kolu JPL 2019.